In de maand oktober willen wij heythuysen omtoveren tot spookhuysen.
Dit willen wij met de inwoners van heythuysen samen doen.

Doe je ook mee om van heythuysen, spookhuysen te maken???

Versier in de maand oktober je huis met pompoenen, spoken, monsters, heksen, enge spinnen of andere halloween decoratie. Alles kan en mag maar hou het wel kidsproof. Extra leuk is het om zelf te knutselen met uw kind(eren).

Het zou leuk zijn als we in het weekend van 27 / 28 / 29 oktober zoveel mogelijk versierde huizen hebben. Eerder mag natuurlijk ook want vanaf 1 oktober zal er een plattegrond komen waar alle versierde adressen te vinden zijn.

Is je huis helemaal spooky?

Laat ons weten wat je adres is via het aanmeldformulier hier beneden of via onze facebookpagina. Mensen die willen deelnemen maar geen internet gebruiken kunnen het aanmeldstrookje onder aan de flyer gebruiken om hun deelname kenbaar te maken. Dit aanmeldstrookje kan ingeleverd worden bij Tuulshoek 31 in heythuysen of eykerstokweg 16 in heythuysen in de brievenbus.

Op deze manier kunnen wij jouw adres op de kaart zetten zodat iedereen te voet, per fiets of met de auto langs de huizen kan om halloween te ervaren.

Let op : Geef je adres pas door als je echt versierd hebt zo komen er geen mensen langs huizen die niks versierd hebben.
Deelnemende locaties Spookhuysen 2023
Made on
Tilda